Omistajan käsikirja - Käyttöohjeet - Käyttöohjeet
Free Manuals - Free Instruction Manuals - User Manuals Free
TV Käyttöoppaat
Kamerat Käyttöoppaat
Kodinkoneet Käyttöoppaat
Soittimet Tallentimet Käyttöoppaat
Videokamerat Käyttöoppaat
Tietokoneet Käyttöoppaat
Äänentoistojärjestelmät Käyttöoppaat
Puhelin Käyttöoppaat
Pelit Käyttöoppaat
Koti Käyttöoppaat
Autot Moottoripyörät Käyttöoppaat
Työkalut Käyttöoppaat
Pienet Kodinkoneet Käyttöoppaat

Käyttöehdot Sivuston Kasikirja.comhttp://www.kasikirja.com on verkkosivusto hoitaa LOV Concept, pääoma 1500 €, jonka pääkonttori on 103 bis rue d'Amboile - 94430 Chennevières Sur Marne, rekisteröity RCS Creteil numerolla 509 046 967 (jäljempänä 'Concept LOV ") E-Mail: contact@lovconcept.fr. Pääsy tämän sivuston tai sen sisällön selaaminen tai lataamalla taikka lähettämistä tai lataamalla näille sivuille tai muuhun käyttöön tämän sivuston ja sen sisällön kuin rekisteröitynyt tai vierailija ilmoittamatta, asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja, ilman muutoksia (joka vastaa sopimuksen tekemiseen sinun ja Lovconcept), ja ne täyttävät kaikki oikeudelliset aito. Käyttäjä on yksin vastuussa hankintakustannuksiin laitteistojen ja ohjelmistojen avulla voit kirjautua sivustolle.Käyttäjä on yksin vastuussa verojen tai puhelinverkkojen, joita tarvitaan päästä sivustoa ja siihen liittyvät palvelut.

Tekijänoikeus

Työt esitellään sivustolla ovat omaisuutta kirjailija, joka myönsi edustusoikeudet tällä sivustolla yhtiölle Lovconcept. Näin ollen mikä tahansa kokonaan tai osittain kopiointi ilman tekijän lupaa on kiellettyä ja rikkoo oikeutettua artikkeleita L.335-2 ja sitä seuraavissa § tekijänoikeuksia. Jos työ esitellään sivustolla loukkaa mitään omaa oikeutta minkään kolmannen osapuolen Lovconcept suostuu vetämään heti työmaan kyseessä on erimielisyyttä perusteella. Jos kolmas osapuoli ei pidätä omistusoikeutta työn kyseessä on tarjottava Lovconcept, niiden hakemuksen peruuttamisesta työstä, kaikki asiakirjat ja / tai perustelut osoittaa oikeuttaan työhön. Lukuun ottamatta töitä edellä mainittujen omaisuutta tekijän, yleinen rakenne, sekä ohjelmistojen, tekstien, kuvien animoituja tai ei tiedä, kuinka ja kaikki muut koostuu tällä sivustolla ovat yksinomaan omaisuutta Lovconcept. Kaikki kokonaan tai osittain kopiointi tämän sivuston millä tahansa tavalla ilman nimenomaista lupaa Lovconcept on kiellettyä ja rikkoo oikeutettua artikkeleita L.335-2 ja sitä seuraavissa § tekijänoikeuksia. Lovconcept merkit ja logot näkyä sivustolla ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja ovat omaisuutta Lovconcept ja / tai sen yhteistyökumppaneiden tai tavaramerkkejä. Kaikki kokonaan tai osittain kopiointi näitä merkkejä tai nämä logot tehty ilman nimenomaista lupaa Lovconcept on kiellettyä artiklassa määriteltyä L.713-2 ja L.713-3 § tekijänoikeuksia. Lovconcept myöntää sinulle ei-yksinomaisen oikeuden käyttää sivuston sisällön henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupalliseen. Rajoitettu luvan käyttää Sivuston sisältöä (tarkoituksiin edellä), on nimenomaan sidottu vaatimus tunnistaa, kunnioittamaan ja suojelemaan liittyvät tiedot tekijänoikeus-, tavaramerkki-ja kaikki muut suojaavat oikeudet sivuston sisältöä. Käyttäjä ei saa omistusoikeutta sähköpostiosoitteisiin, URL tai muita henkilökohtaisia ​​tunniste osoitettu saada palveluja saatavilla tällä sivustolla tai että se on valinnut. Käyttäjän rajoitettu oikeus käyttöön liittyviä tällaisia ​​tunnus / osoite on voimassa ajan rekisteröinnin / käyttäjätili käyttää sivustoa tai niihin liittyviä palveluja. Jos Lovconcept irtisanoo voimassaolon ajan, mistä syystä tahansa, Lovconcept on oikeus käyttää vapaasti tunnistamisen / osoite itse tai välittää sen toiselle käyttäjälle.

Vastuu

Lovconcept ei voi taata, tarkkuutta tai täydellisyyttä tiedot tällä sivustolla. Lovconcept myös pidättää oikeuden muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta tämän sivun sisältöä ilman vastuun syntymiseen. Lovconcept ei myöskään vastaa välittömistä tai välillisistä aineellinen tai aineeton minkäänlaiseen osittaiseen käyttöön tiedot tällä sivustolla. Lovconcept tehdä myös ei kontrolloi sisältöä kolmannen osapuolen sivustoista viitata hyperlinkkejä eikä näin ollen voi olettaa mitään vastuuta tässä asiassa. Ei Lovconcept tai mikään muu osapuoli mukana tuotannosta, tarjonnasta, suunnittelu ja ylläpito kokonaan tai osittain tämän Internet-esitystä tai sivuja tai esityksiä yhteydessä meidän, ei vastaa millään tavalla joko suoria tai välillisiä vahinkoja taikka vahinkoja tai vika, joka voi ilmetä sen jälkeen, käytöltä tai kyvyttömyydestä käyttää Internetiä esittämistä Lovconcept tai esityksiä, joihin ne ovat yhteydessä toisiinsa.

Tietosuoja

Aikana selaimen, sinua saatetaan pyytää luovuttamaan henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta. Lain mukaisesti "Informatique et Libertés" (laki nro 78-17 8 06 tammikuu 1978), sinulla on oikeus käyttää, muokata ja poistaa tietoja tietosi. Voit käyttää ilmoittamalla meille sähköpostitse osoitteesta contact@lovconcept.fr. Evästeitä käytetään kerätä ja tallentaa tietoja kävijöistä.Viimeksi mainittu ei voi käyttää henkilökohtaiseen tunnistamiseen kävijöitä ja tai liittyä henkilötietoja. Käytetään vain optimoimiseksi päällä. Teemme yhteistyötä ValueClick tarjota mainoksia ja / tai kerätä tietoa aikana käynneistä verkkosivuilla, että ValueClick voivat käyttää evästeitä tai sähköisiä "WebBeacons hankkimaan navigointitietoa mutta ei missään tapauksessa henkilöllisyytesi vieraillessanne tätä sivustoa vaan auttaa meitä näyttää mainoksia enemmän affiniteetti kanssa navigointia. Lisätietoja tästä aiheesta ja menetelmiä, joita toimintamarkkinointimallissa (käyttäytymistieteellinen mainonta) tai hylätä (OptOut) käyttää nimettömiä tietoja saat täältä (https://admin.valueclickmedia.com/optout/index.html)

Sovellettava laki - Toimivalta

Näitä yleisiä ehtoja sovelletaan Ranskan lakia. Riidat koskevat pätevyyttä, tulkintaa ja täyttämistä muuta johdu, on toimitettava toimivaltaisille tuomioistuimille Creteil.Copyright © Kasikirja.com Kaikki oikeudet pidätetään.

Sitemap


käyttäjän käsikirjat TV, Plasma TV, LCD-TV :
käyttäjän käsikirjat TV, Plasma TV, LCD-TV

käyttäjän käsikirjat Digikamerat, Reflex kamerat, Digikamerat :
käyttäjän käsikirjat Digikamerat, Reflex kamerat, Digikamerat

käyttäjän käsikirjatDigitaaliset videokamerat, HD Videokamerat, Hard Disk Drive Videokamerat :
käyttäjän käsikirjatDigitaaliset videokamerat, HD Videokamerat, Hard Disk Drive Videokamerat

käyttäjän käsikirjat Äänentoistojärjestelmät, Stereo Systems, Kotiteatterit :
käyttäjän käsikirjat Äänentoistojärjestelmät, Stereo Systems, Kotiteatterit

käyttäjän käsikirjat Autot, Moottoripyörät, ATV :
käyttäjän käsikirjat Autot, Moottoripyörät, ATV

käyttäjän käsikirjat Kannettavat, Tulostimet, Tietokoneet Tarvikkeet :
käyttäjän käsikirjat Kannettavat, Tulostimet, Tietokoneet Tarvikkeet
käyttäjän käsikirjat tyokalut, Harjoitteet, ruohonleikkurit :
käyttäjän käsikirjat tyokalut, Harjoitteet, ruohonleikkurit

käyttäjän käsikirjat Pesukoneet, astianpesukoneet, Mikroaaltouunit :
käyttäjän käsikirjat Pesukoneet, astianpesukoneet, Mikroaaltouunit

käyttäjän käsikirjat Lautapelit, Videopelit, pelit :
käyttäjän käsikirjat Lautapelit, Videopelit, pelit

käyttäjän käsikirjat koti, domotiikka, Huonekalut Asennus :
käyttäjän käsikirjat koti, domotiikka, Huonekalut Asennus

käyttäjän käsikirjat Matkapuhelimet, Älypuhelimet, Puhelin tarvikkeet :
käyttäjän käsikirjat Matkapuhelimet, Älypuhelimet, Puhelin tarvikkeet

käyttäjän käsikirjat DVD-soittimet, Blu-Ray soittimet, tallentimet :
käyttäjän käsikirjat DVD-soittimet, Blu-Ray soittimet, tallentimet